Rondje Nederland

Rondje Nederland bestaat uit 60 kaarten van 10x12cm, aan beide zijden gelamineerd, zodat ze afneembaar zijn en ongeveer 3mm dik, zodat de kaarten goed op te pakken zijn, ook wanneer de fijne motoriek te wensen over laat.

Er zit een index en een spelsuggestie bij en is verpakt in een stevige doos met magneetsluiting.

Van de 12 provincies zit er een kaart in met daarop de vlag en van elke provincie 4 kaarten met daarop een foto van een bekende bezienswaardigheid uit die provincie.

B.v. Drenthe - Bartje / Friesland - Fierljeppen / Limburg - Vrijthof Maastricht etc.

Je kunt de spelers ieder een kaart geven met daarop de vlag van de provincie die ze kiezen, omdat ze daar b.v. op vakantie zijn geweest, vervolgens laat je verschillende foto's zien en diegene die het eerste allevier de foto's van zijn/haar provincie heeft is de winnaar.

Je kunt het spel natuurlijk ook spelen om een gesprek op gang te brengen over vakantie of over wat men weet over een bepaalde provincie. Genoeg ideeen om er iets leuks mee te doen.

Het spel is te bestellen door een mail te sturen naar info@despellerie.nl o.v.v. uw naam, adres, pc en woonplaats. De prijs van het spel is € 86,50 excl. 21% btw en verzendkosten. U ontvangt een factuur en na ontvangst van de betaling gaat het spel de deur uit. Indien gewenst kan ik ook een tikkie sturen als u het spel sneller wilt ontvangen.