Grootmoeders keuken

Grootmoeders keuken bestaat uit 48 kaarten. Verpakt in een mooie stevige doos met magneetsluiting.

De kaarten zijn ongeveer 3mm dik, waardoor ze ook goed op te pakken zijn als de fijne motoriek te wensen over laat. Ze zijn aan beide zijden gelamineerd, dus afneembaar.

In de doos zitten fotokaarten met daarop 8 verschillende gerechten. Vervolgens van elk gerecht de fotokaarten van 5 ingredienten van dat gerecht. Een index van alle ingredienten en een spelsuggestie treft u ook aan in de doos.

Je kunt vragen of de mensen weten welke ingrediënten in een bepaald gerecht horen.

Je kunt de speler elk een gerecht geven en dan ingrediënten opnoemen en wie als eerste zijn/haar gerecht compleet heeft is de winnaar.

Je kunt een paar foto’s van ingrediënten op tafel leggen en vragen of men weet wat je hiervan kunt maken.

  • Je kunt de mensen een keuze laten maken tussen zoet, zout, gezond of ongezond, fruit of groente.

Leg b.v. de kaart op tafel van de erwtensoep met de bijbehorende ingrediënten en leg er een verkeerde kaart bij, b.v. een appel. Laat de speler raden wat er niet klopt.

Het spel is te bestellen door een mail te sturen naar info@despellerie.nl o.v.v. uw naam, adres, pc en woonplaats. De prijs van het spel is € 80,50 excl. 21% btw en verzendkosten. U ontvangt een factuur en na ontvangst van de betaling gaat het spel de deur uit. Indien gewenst kan ik ook een tikkie sturen als u het spel sneller wilt ontvangen.