Oude ambachten en beroepen

Dit spel blikt terug op de ambachten en beroepen die vroeger uitgevoerd werden. Sporadisch nu nog steeds.

In het spel zitten 3 x 24 kaarten zwart-wit waarvan 24 kaarten met daarop de naam van het betreffende beroep c.q. ambacht en 2x24 kaarten met daarop de foto's (elk dus 2 keer).

De kaarten zijn 10x10cm en ongeveer 3 mm dik waardoor ze goed opgepakt kunnen worden door mensen bij wie de fijne motoriek is afgenomen in de loop der jaren. Uiteraard zijn ze aan beide zijden gelamineerd, waardoor ze afneembaar zijn.

Het spel kan op verschillende manieren worden gespeeld.

Als memory door een aantal kaarten te gebruiken en dan kun je nog kiezen of je twee keer de afbeelding neemt of 1 keer de afbeelding en 1 keer de kaart met daarop de naam van het ambacht.

Je kunt de mensen een aantal foto’s geven en vragen of ze iets kunnen vertellen over de foto die ze zien.

Geef de spelers een aantal foto’s en laat de namen van de beroepen zien of lees ze voor en kijk dan of men weet welk ambacht men voor zich heeft liggen.

Mogelijkheden te over!

Het spel is te bestellen door een mail te sturen naar info@despellerie.nl o.v.v. uw naam, adres, pc en woonplaats. De prijs van het spel is € 91,95 excl. 21% btw en verzendkosten. U ontvangt een factuur en na ontvangst van de betaling gaat het spel de deur uit. Indien gewenst kan ik ook een tikkie sturen als u het spel sneller wilt ontvangen.