Twee=Oke Koningshuis

Twee=Oke is een geheugenspel dat bestaat uit 48-52 kaarten van 10x10cm, aan beide zijden gelamineerd(dus afneembaar) en ongeveer 3mm dik(dus goed op te pakken, ook als de fijne motoriek niet meer is zoals hij hoort te zijn).

Het spel is verpakt in een mooie stevige doos met magneetsluiting.

De bedoeling van het spel is 2 dezelfde kaarten bij elkaar zoeken. Men legt een aantal kaarten met de achterkant naar boven op tafel (zorg wel dat je van elk 2 kaarten neerlegt, ook al gebruik je er bv maar 10 uit het spel). De eerste speler draait 2 kaarten om en ziet of ze hetzelfde zijn, zo niet dan worden ze weer teruggedraaid. De kunst is om te onthouden waar ze liggen, trainen van de hersenen dus.

De volgende draait 2 kaarten om etc. Als twee kaarten hetzelfde zijn mag dat setje eruit en bij de speler op tafel liggen. Zodra er geen kaarten meer om te draaien zijn is diegene die de meeste setjes heeft de winnaar. Hoewel dit win element niet zo belangrijk is, door dit spel is het ook leuk als er een gesprek op gang komt, doordat men bepaalde afbeeldingen herkent.

Het spel is te bestellen door een mail te sturen naar info@despellerie.nl o.v.v. uw naam, adres, pc en woonplaats. De prijs van het spel is € 80,50 excl. 21% btw en verzendkosten. U ontvangt een factuur en na ontvangst van de betaling gaat het spel de deur uit. Indien gewenst kan ik ook een tikkie sturen als u het spel sneller wilt ontvangen.