Beestenboel

SPELUITLEG BEESTENBOEL:


Beestenboel bestaat uit 50 kaarten en een dobbelsteen.

Het is een superleuk spel, als een bezoek aan de dierentuin niet meer mogelijk is.

De kaarten zijn 10x12cm en ongeveer 3mm dik, zodat ze goed op te pakken zijn. Ze zijn aan beide zijden gelamineerd, waardoor ze ook afneembaar zijn.

De etiketten op de dobbelsteen corresponderen met de 5 diersoorten van de kaarten. Van elke diersoort zijn 10 kaarten met prachtige foto’s. Buiten de 5 diersoorten, vogels, vissen, reptielen, insecten en zoogdieren, is er een sticker beestenboel.

Leg alle kaarten uit het spel per diersoort op tafel, of als de moeilijkheidsgraad wat hoger mag zijn, leg dan de kaarten door elkaar op tafel. Uiteraard wel met de foto naar boven.

De bedoeling van het spel is, dat elke deelnemer om de beurt gaat gooien met de dobbelsteen. Waar de dobbelsteen op dat moment op valt is de groep waaruit dan een kaart mag worden uitgezocht. Het zou leuk zijn als iedere deelnemer na verloop van tijd van elke diersoort een kaart voor zich heeft liggen.

Wanneer het woordje beestenboel op de dobbelsteen verschijnt, dan kan men naar wens een kaart kiezen van de diersoort die men nog niet heeft.

Diegene die als eerste de 5 diersoorten voor zich heeft liggen heeft gewonnen.

Het spel is te bestellen door een mail te sturen naar info@despellerie.nl o.v.v. uw naam, adres, pc en woonplaats. De prijs van het spel is € 91,95 excl. 21% btw en verzendkosten. U ontvangt een factuur en na ontvangst van de betaling gaat het spel de deur uit. Indien gewenst kan ik ook een tikkie sturen als u het spel sneller wilt ontvangen.