Het landenspel bestaat uit 60 kaarten van 10x12cm, aan beide zijden gelamineerd, dus afneembaar en ongeveer 3mm dik zodat de kaarten ook goed opgepakt kunnen worden wanneer de fijne motoriek te wensen over laat.

Natuurlijk is ook dit spel verpakt in een mooie stevige doos met magneetsluiting. Een index en een spelsuggestie treft u aan in de doos.

In het spel zitten 12 kaarten met vlaggen van 12 verschillende landen en van elk land 4 fotokaarten met daarop een afbeelding van een bekend item uit dat betreffende land.

B.v. Italie - pizza / Duitsland-braadworst / Frankrijk-franse kaas etc.

Je kunt de spelers ieder een kaart geven met daarop de vlag van het land dat ze kiezen, omdat ze daar b.v. op vakantie zijn geweest, vervolgens laat je verschillende foto's zien en diegene die het eerste allevier de foto's van zijn/haar land heeft is de winnaar.

Je kunt het spel natuurlijk ook spelen om een gesprek op gang te brengen over vakantie of over wat men weet over een bepaald land. Genoeg ideeen om er iets leuks mee te doen.

Het spel is te bestellen door een mail te sturen naar info@despellerie.nl o.v.v. uw naam, adres, pc en woonplaats. De prijs van het spel is € 86,50 excl. 21% btw en verzendkosten. U ontvangt een factuur en na ontvangst van de betaling gaat het spel de deur uit. Indien gewenst kan ik ook een tikkie sturen als u het spel sneller wilt ontvangen.