Het Grote Kleurenspel

SPELUITLEG KLEURENSPEL:

Het kleurenspel bestaat uit 61 kaarten en een zachte dobbelsteen. Verpakt in een mooie stevige doos met magneetsluiting.

De kaarten zijn 10x12cm en ongeveer 3mm dik zodat ze goed op te pakken zijn. Aan beide zijden gelamineerd, dus afneembaar.

De kleuren op de dobbelsteen corresponderen met de kleuren van de kaarten. Van elke kleur zijn 10 kaarten.

De joker kan in het spel gedaan worden om een eind aan het spel te forceren, omdat iemand die de joker pakt direct de winnaar is van het spel.

Leg alle kaarten met de gekleurde kant naar beneden op tafel. Laat elke deelnemer(afhankelijk van de doelgroep en het tijdsbestek) 1 tot 6 kaarten (blind) van tafel halen en open voor zich leggen.

Iedere deelnemer gooit om de beurt met de dobbelsteen en de kleur van de dobbelsteen bepaalt welke kaart de deelnemer mag terugleggen in de pot. Wanneer men een kleur gooit die men niet heeft dan moet er een kaart uit de pot getrokken worden.

De deelnemer die als eerste zijn/haar kaarten kwijt is, is de winnaar.

Het spel kan ook nog andersom gespeeld worden.

Hierbij legt de spelleider alle kaarten in stapels per kleur in het midden van de tafel.

Je spreekt af dat de deelnemers moeten zorgen dat ze van elke kleur 1 kaart moet verzamelen, door te gooien met de dobbelsteen.

Diegene die het eerste alle kleuren heeft is de winnaar.

Het spel is te bestellen door een mail te sturen naar info@despellerie.nl o.v.v. uw naam, adres, pc en woonplaats. De prijs van het spel is € 91,95 excl. 21% btw en verzendkosten. U ontvangt een factuur en na ontvangst van de betaling gaat het spel de deur uit. Indien gewenst kan ik ook een tikkie sturen als u het spel sneller wilt ontvangen.